Extra aandacht voor uw occasion

Wanneer u een auto koopt, koopt u niet zomaar een pakje boter. U koopt niet gewoon een vervoersmiddel, maar een stuk emotie. Om uw occasion extra aandacht te geven bied ik u diverse mogelijkheden om uw auto nóg meer naar uw smaak af te leveren.

Vrijwaren en tenaamstelling van uw occasion

Alle zaken die nodig zijn om uw auto in te ruilen of weer te naam te stellen kunnen wij verzorgen in eigen huis. Dit kan altijd, 24 uur per dag en alle dagen van de week. Ook wanneer u dus 's avonds naar een auto komt kijken kunt u indien gewenst direct gaan genieten van uw aankoop.

Financiering van, en Garantie op uw occasion

Soms is de auto van uw wensen financieel onbereikbaar, of u maakt zich zorgen om de betrouwbaarheid. In beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn: via partners kunnen wij u ondersteunen bij het afsluiten van een financiering en zorg dragen voor garantie van het voertuig. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Reparatie, Onderhoud en Banden

Al onze auto's worden standaard afgeleverd met een nieuwe APK. Wij zorgen er te allen tijde voor dat u veilig uw kilometers kunt gaan maken. Dit is bij de prijs inbegrepen. Wellicht wenst u graag een onderhoudsbeurt, of nieuwe banden. Ook dit kunnen wij tegen gereduceerde tarief - mét gegarandeerde kwaliteit - voor u regelen. Autoservice van Bunningen is een bedrijf met veel aandacht voor uw voertuig én uw portemonnee. Alle werkzaamheden aan occasions die door mij worden afgeleverd, worden bij Autoservice van Bunningen uitgevoerd.

Schadereparatie en Spotrepair

Soms zijn de gebruikerssporen van een auto iets meer dan gewenst. Een schaafplekje op de bumper, steenslag op de motorkap of beschadigde velgen zijn enkele herkenbare schades. Deze schades kunnen vakkundig en professioneel verholpen worden door Autoschade Pauwels, een gevestigde naam in de regio. Met hun slogan "precisie tot in detail" maken zij hun reputatie meer dan waar!

Direct naar de occasions!

Youngtimer Kopen

Edisonstraat 26A, 6604 BV Wijchen

info@youngtimerkopen.nl

Tel: 06-306 100 44

Teleurstellingen voorkomen?
Bel voor een afspraak!

Youngtimer Kopen is na zes jaar full-time verdergegaan als een kleinschaliger autobedrijf. Andere grootte, maar nog steeds met dezelfde passie, expertise en inzet om klanten te voorzien van goed advies. Maak daarom (telefonisch) een afspraak als u een auto wilt komen bezichtigen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en is een warm welkom en een schone auto gegarandeerd.

Marcel