Turn Key occasions: sleutel draaien en gaan

Wanneer u een occasion bij ons koopt, hebben we in principe nog een week nodig om de auto Turn Key te maken. Dat houdt in dat we een uitgebreide technische en optische keuring doen en de auto voorzien van een nieuwe APK. Dat doen we standaard voor iedere occasion die wij verkopen. Eventuele overige zaken die zijn afgesproken tijdens het maken van de verkoopdeal, zijn ook nagekomen.

Het enige wat u nog hoeft te doen, is de sleutel om te draaien en weg te rijden!

Turn Key occasions van Youngtimer Kopen


Het zijn en blijven machines

Ongeacht wat u uitgeeft aan uw nieuwe auto zorgen wij ervoor dat uw occasion uitvoerig is nagekeken, zodat u altijd veilig weer de weg op kunt. Mocht er onverhoopt tóch iets mis zijn met uw occasion, dan lossen we dat samen netjes op.

Ik vind het namelijk heel belangrijk dat klanten tevreden zijn en blijven over hun auto, en altijd weer met een goed gevoel wegrijden. Neem in dat soort gevallen altijd even contact met me op en dan kijken we samen naar een passende oplossing om uw occasion alsnog Turn Key te krijgen.

Daar kunt u van op aan!

Direct naar de occasions!

Youngtimer Kopen

Broerstraat 1, 6631 KG Horssen

info@youngtimerkopen.nl

Tel: 0487-745381

Autoverzekeringen

Autoverzekering vergelijken

Met de vergelijkingstool van Diks vergelijkt u heel eenvoudig autoverzekeringen. U krijgt een overzicht van de beste aanbiedingen en u sluit de gewenste verzekering direct online af. Zo betaalt u nooit te veel! Direct berekenen >>
Diks Autoverzekering

Teleurstellingen voorkomen?
Bel voor een afspraak!

Youngtimer Kopen is zo ingericht dat er niet altijd iemand aanwezig is. Daarom vraag ik u alvorens u een auto komt bezichtigen een afspraak te maken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en is een warm welkom en een schone auto gegarandeerd.

Marcel