Zoekopdracht voor een auto plaatsen


Zoekt u een goede Youngtimer of jonggebruikte occasion, maar staat de auto waar u naar op zoek bent niet op mijn website? Geen enkel probleem! Ik ga graag voor u op zoek naar een auto die wél aan uw wensen voldoet.

Om die zoekopdracht te kunnen starten heb ik informatie van u nodig: welk merk en model auto, welke kilometrage, de gewenste kleur en opties, en het budget dat u in gedachte hebt. Hoe specifieker u weet wat u wilt, hoe gerichter ik op zoek kan gaan – en hoe sneller we natuurlijk een exemplaar vinden waar u enthousiast van wordt.

Zelfs voor een auto zoals een Rolls Royce kunt u een zoekopdracht plaatsen!

Uw wensen voor uw nieuwe auto

Op basis van uw wensen start ik de zoektocht, schakel ik mijn netwerk in of ga ik op pad om een geschikt exemplaar voor u te vinden. Dat doe ik zowel in Nederland als over de grens, waar u – afhankelijk van merk en model – vaak meer waar voor uw geld krijgt. Ik adviseer u graag of een auto importeren een interessante optie voor u is.

Neem vrijblijvend contact met me op: ik hoor graag naar welke occasion u op zoek bent en hoe ik u daarbij kan helpen!


Blijf op de hoogte

Houd ook ons occasion-aanbod en onze Facebook-pagina goed in de gaten! Regelmatig ga ik op pad om onze voorraad aan occasions aan te vullen, en koop ik kwalitatief goede occasions en Youngtimers bij.

Direct naar de occasions!

Youngtimer Kopen

Abersland 3223, 6605 PK Wijchen

info@youngtimerkopen.nl

Tel: 06-306 100 44

Teleurstellingen voorkomen?
Bel voor een afspraak!

Youngtimer Kopen is na zes jaar full-time verdergegaan als een kleinschaliger autobedrijf. Andere grootte, maar nog steeds met dezelfde passie, expertise en inzet om klanten te voorzien van goed advies. Maak daarom (telefonisch) een afspraak als u een auto wilt komen bezichtigen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en is een warm welkom en een schone auto gegarandeerd.

Marcel