Maak kennis met Youngtimer Kopen


Aangenaam kennis te maken! Ik vind het belangrijk dat u weet met wie u te maken heeft als u contact opneemt met Youngtimer Kopen, of als u onze locatie in Heijen bezoekt. En daarnaast ben ik enorm trots op mijn bedrijf, de resultaten en de weg die ik ben ingeslagen, dat ik u graag meer vertel over Youngtimer Kopen.

Met mijn passie mijn ambitie achterna

Youngtimer Kopen is een autobedrijf dat ik eind 2011, nog tijdens het laatste jaar van mijn studie aan de IVA in Driebergen, als eenmanszaak heb opgericht. Omdat ik een eigen bedrijf runnen heel erg ambieerde en ik iets zocht om mijn passie voor auto's in te kunnen combineren, ben ik druk bezig geweest om Youngtimer Kopen uit te bouwen tot het bedrijf wat het nu is.

Eerst met een bijbaan ernaast, maar sinds januari 2014 draai ik full-time in mijn eigen bedrijf - en van 2015 tot en met 2019 vanuit een eigen showroom in Horssen. Sinds de geboorte van mijn zoon eind 2019 ben ik (zoals vaker met kersverse vaders) goed gaan nadenken over de toekomst. In mijn geval was dat in welke vorm ik Youngtimer Kopen wilde voortzetten. Ik heb besloten om vast te houden aan mijn sterkten: de zoektocht van (import)auto's voor klanten. En de rest van de werkzaamheden op kleinere schaal voort te zetten: met focus op een kleinere voorraad van écht kwalitatieve auto's, waardoor voldoende ruimte ontstaat om Youngtimer Kopen verder te ontwikkelen.

Marcel van der Sluijs van Youngtimer Kopen

Specialisme in aanbod van occasions

Ik specialiseer me met Youngtimer Kopen vooral op de in- en verkoop van (uiteraard) Youngtimers, maar ook jonggebruikte occasions. Die hebben allemaal een duidelijke overeenkomst: het zijn stuk voor stuk kwalitatieve auto's waar ik zelf ook enthousiast van wordt, ik zelf zou willen bezitten en waar mijn passie voor auto's gaat borrelen.

Auto's met een liefhebber status, leuke opties, lage kilometerstand en aantoonbare historie. Het is fantastisch om een auto van 15 jaar oud te zien staan in een werkelijke nieuwstaat. Alsof er nooit in gereden is, alsof de tijd heeft stil gestaan. Prachtig! Plus, sinds een aantal jaren is het ook zakelijk gezien interessant om een Youngtimer te rijden. Genoeg redenen om fan van Youngtimers te zijn.

Ontzorgen en enthousiasme bezorgen

Verkopen vanuit een emotioneel koopbesluit, in plaats van een rationeel koopbesluit, is een stuk aangenamer en brengt een meer ontspannen en leuke sfeer. Een klant op die manier ontzorgen is het mooiste wat er is in deze business.

Het belangrijkste is dat de klant, ongeacht de prijs van de occasion, een auto koopt die kwalitatief goed, veilig en betrouwbaar is - en waar hij enthousiast van wordt. Het gaat niet om de laatste euro, het gaat om de staat van de auto en de service van het bedrijf.

Marcel van der Sluijs op zijn kantoor

Een klantrelatie met wederzijds vertrouwen

Het klinkt wellicht vreemd maar ik hoop altijd de klanten later nog eens tegen te komen, om vervolgens met een gerust hart te kunnen vragen hoe het met de auto gaat. Dat is precies de insteek zoals ik de auto's wil verkopen en het klantencontact wil opbouwen. Op goed, wederzijds vertrouwen.


Nogmaals aangenaam kennis te maken; ik maak graag ook kennis met u. Hopelijk tot ziens; de koffie staat uiteraard voor u klaar!

Marcel van der Sluijs,
Youngtimer Kopen

Direct naar de occasions!

Youngtimer Kopen

Edisonstraat 26A, 6604 BV Wijchen

info@youngtimerkopen.nl

Tel: 024-2036145

Teleurstellingen voorkomen?
Bel voor een afspraak!

Youngtimer Kopen is na zes jaar full-time verdergegaan als een kleinschaliger autobedrijf. Andere grootte, maar nog steeds met dezelfde passie, expertise en inzet om klanten te voorzien van goed advies. Maak daarom (telefonisch) een afspraak als u een auto wilt komen bezichtigen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en is een warm welkom en een schone auto gegarandeerd.

Marcel