Maak kennis met Youngtimer Kopen


Aangenaam kennis te maken! Ik vind het belangrijk dat u weet met wie u te maken heeft als u contact opneemt met Youngtimer Kopen, of als u onze showroom in Horssen bezoekt. En daarnaast ben ik enorm trots op mijn bedrijf, de resultaten en de weg die ik ben ingeslagen, dat ik u graag meer vertel over Youngtimer Kopen.

Met mijn passie mijn ambitie achterna

Youngtimer Kopen is een autobedrijf dat ik eind 2011, nog tijdens het laatste jaar van mijn studie aan de IVA in Driebergen, als eenmanszaak heb opgericht. Omdat ik een eigen bedrijf runnen heel erg ambieerde en ik iets zocht om mijn passie voor auto's in te kunnen combineren, ben ik druk bezig geweest om Youngtimer Kopen uit te bouwen tot het bedrijf wat het nu is.

Eerst met een bijbaan ernaast, maar sinds januari 2014 draai ik full-time in mijn eigen bedrijf - en sinds medio 2015 zelfs vanuit een eigen showroom in Horssen. Mooie ontwikkelingen waar ik trots op ben en waar ik aan door blijf werken om de gevestigde, positieve naam die ik in de regio heb gekregen, uit te bouwen.

Marcel van der Sluijs van Youngtimer Kopen

Specialisme in aanbod van occasions

Ik specialiseer me met Youngtimer Kopen vooral op de in- en verkoop van (uiteraard) Youngtimers, Volvo's van alle leeftijden en Mazda MX-5 occasions. Voor die laatste heb ik sinds kort ook een aparte MX-5 website in het leven geroepen om mijn kennis en passie voor de Mazda MX-5 te delen.

Maar over de algehele linie focus ik me puur op auto's waar ik zelf ook enthousiast van wordt en waar mijn passie voor auto's gaat borrelen. Naast een aantal jonge occasions heb ik zodoende ook veelal een paar Youngtimers op voorraad.

Auto's met een liefhebber status, leuke opties, lage kilometerstand en aantoonbare historie. Het is fantastisch om een auto van 15 jaar oud te zien staan in een werkelijke nieuwstaat. Alsof er nooit in gereden is, alsof de tijd heeft stil gestaan. Prachtig! Plus, sinds een aantal jaren is het ook zakelijk gezien interessant om een Youngtimer te rijden. Genoeg redenen om fan van Youngtimers te zijn.

Ontzorgen en enthousiasme bezorgen

Verkopen vanuit een emotioneel koopbesluit, in plaats van een rationeel koopbesluit, is een stuk aangenamer en brengt een meer ontspannen en leuke sfeer. Een klant op die manier ontzorgen is het mooiste wat er is in deze business.

Het belangrijkste is dat de klant, ongeacht de prijs van de occasion, een auto koopt die kwalitatief goed, veilig en betrouwbaar is - en waar hij enthousiast van wordt. Het gaat niet om de laatste euro, het gaat om de staat van de auto en de service van het bedrijf.

Marcel van der Sluijs op zijn kantoor in Horssen

Een klantrelatie met wederzijds vertrouwen

Het klinkt wellicht vreemd maar ik hoop altijd de klanten later nog eens tegen te komen, om vervolgens met een gerust hart te kunnen vragen hoe het met de auto gaat. Dat is precies de insteek zoals ik de auto's wil verkopen en het klantencontact wil opbouwen. Op goed, wederzijds vertrouwen.


Nogmaals aangenaam kennis te maken; ik maak graag ook kennis met u. Hopelijk tot ziens; de koffie staat uiteraard voor u klaar!

Marcel van der Sluijs,
Youngtimer Kopen

Direct naar de occasions!

Youngtimer Kopen

Broerstraat 1, 6631 KG Horssen

info@youngtimerkopen.nl

Tel: 0487-745381

Autoverzekeringen

Autoverzekering vergelijken

Met de vergelijkingstool van Diks vergelijkt u heel eenvoudig autoverzekeringen. U krijgt een overzicht van de beste aanbiedingen en u sluit de gewenste verzekering direct online af. Zo betaalt u nooit te veel! Direct berekenen >>
Diks Autoverzekering

Teleurstellingen voorkomen?
Bel voor een afspraak!

Youngtimer Kopen is zo ingericht dat er niet altijd iemand aanwezig is. Daarom vraag ik u alvorens u een auto komt bezichtigen een afspraak te maken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en is een warm welkom en een schone auto gegarandeerd.

Marcel